Peiling interne competitie

tekening van hand die met potlood simpel enqueteformulier met drie emoticons invultNiet iedereen op onze schaakclub zal hetzelfde denken over de interne competitie. Daarom onderzoekt de ‘commissie competitiesysteem’ of er iets nodig is om de competitie nog beter of leuker te maken. We kijken daarbij vooral naar de indeling (wie tegen wie) en de puntentelling. Dit doen we op verzoek van het bestuur.

Graag willen we ook jouw mening. Hoe beleef jij de competitie? Wat vind jij belangrijk aan de interne?

De peiling
Daarom houden wij nu een peiling (enquête). Je kunt deze invullen via het webformulier. Dit is een Google-Docs-formulier. Als je de vragen liever op papier beantwoordt, kan dat ook: we hebben vragenlijsten klaarliggen op de club.

Maar hoe werkt het huidige systeem dan?
Lees de uitleg in “Wat betekenen die punten eigenlijk?”.

Waar leidt dit toe?
Na deze peiling kan de commissie voorstellen dat er iets moet veranderen aan ons competitiesysteem. Dat kan een voorstel zijn voor een nieuw systeem, maar ook aanpassingen aan het huidige. Of iedereen is al zo tevreden dat er geen reden is om iets te veranderen, natuurlijk!

Naast de peiling zullen we ook kijken naar ervaringen van andere clubs. Als we met een voorstel komen, zullen we ook de voor- en nadelen daarvan noemen. Ook koppelen we het voorstel aan wat de leden volgens deze peiling belangrijk vinden.

Met vriendelijke groeten,

De Commissie Competitiesysteem:

Bram van Reemst
Erik Janse
Edwin Tol
Kees Pafort
Roman Attinger