Lid worden

Aanmelding
Lid worden? Vul het inschrijfformulier in. Je kunt het downloaden of er één vragen aan de ledenadministrateur op de clubavond. Mail het formulier naar ledenadministratie[at]moira-domtoren.nl of geef het aan de ledenadministrateur.

Contributie

Lidmaatschap Dubbellidmaatschap*
Senioren 90 55
65+ 75 45
Jeugdleden 70 55

* Je bent dubbellid als je hoofdlid bent bij een andere bij de KNSB aangesloten schaakclub.

U-pas
Als je een U-pas hebt, kun je (een deel van) de contributie betalen met je U-pasbudget. Vermeld je U-pasnummer op het inschrijfformulier.

Instaptarief en proeflidmaatschap
Studenten en anderen voor wie het te duur is om meteen de volledige contributie te betalen, kunnen voor een instaptarief van 50 euro (proef)lid worden.

KNSB
Leden van Moira-Domtoren zijn automatisch lid van de schaakbond (KNSB). Je ontvangt het Schaakmagazine van de KNSB met korting en krijgt een rating als je meedoet aan toernooien en/of uitkomt in de externe competitie.

Betaling
Maak de contributie over op rekeningnummer NL55INGB0001647254 t.n.v. SV Moira-Domtoren. Vermeld bij je betaling het seizoen (bijvoorbeeld 2023-2024) en je naam (of de naam van de jeugdschaker waarvoor betaald wordt). Je kunt ook een machtiging verlenen voor automatische afschrijving, die je natuurlijk altijd weer kunt intrekken.

Privacy
Als je lid wordt, worden je gegevens verwerkt in onze ledenadministratie. In onze verklaring persoonsgegevens kun je lezen hoe we omgaan met zulke gegevens en andere informatie over personen, zoals de deelname aan wedstrijden.