3-5 juni: 43e OKU

logo_OKUOver enkele weken is het zover en gaat het 43e Open Kampioenschap van Utrecht van start. Locatie: Utrechts Stedelijk Gymnasium. Vorig jaar kon niet iedereen meedoen, dus wordt gekeken of andere delen van het gebouw inzetbaar zijn als toernooizaal. Uiteraard zonder het toernooi in stukjes te knippen, want het OKU is nu juist voor grootmeester, huisschaker en alles wat er tussen zit. Aanmelden kan via de link.

 

De organisatie is nog op zoek naar logeeradresjes voor GM’s en vrijwilligers:

  • Logeeradresjes voor buitenlandse GM’s: Wees niet bang voor onaangepaste types, de meeste GM’s zijn prima sociale gasten en uiteraard bepaal je zelf wie er welkom is en wie niet. Luxe is niet nodig (mag wel), een matras, een douche en een kop koffie is doorgaans voldoende om een tevreden gast te hebben. Goed te combineren met zelf meespelen.
  • Hulp bij het opbouwen (vrijdagmiddag) en vooral afbreken (zondagmiddag) van de zaal is erg welkom! Vele handen maken licht werk.
  • Is een heel weekend teveel? We kunnen altijd invallers gebruiken. Je bepaalt zelf wanneer je beschikbaar bent en hebt doorgaans 50% kans op een partij.
  • En er zijn natuurlijk altijd hand- en spandiensten zoals partijen invoeren, uitslagen controleren, notatiebiljetten neerleggen en dergelijke.