OKU zoekt nieuwe sponsor(s) en versterking

Van vrijdag 31 mei t/m zondag 2 juni organiseert SV Paul Keres voor de 46e keer het Open Kampioenschap van Utrecht, één van de oudste en grootste weekendtoernooien van Nederland. Aan dit toernooi doen zo’n 200 schakers mee, van beginner tot grootmeester. De organisatie is nog op zoek naar sponsors, donateurs en versterking.

 

Sponsors. Al een paar jaar is het erg lastig om sponsoren voor het OKU te vinden. Dankzij sponsoring in natura, giften, subsidie en financieel scherp aan de wind zeilen redden we het steeds, maar structureel is dat geen gezonde situatie. Daarom deze oproep: denk even mee of je mogelijke sponsoren kent, bijvoorbeeld je eigen werkgever. Sponsoring kan heel interessant zijn voor bedrijven die slimme nieuwe medewerkers zoeken of hun naamsbekendheid willen vergroten tegen een relatief laag bedrag. We kunnen een pakket op maat bieden. Mocht de editie 2019 te snel komen, dan gaan we ook graag in gesprek over 2020 en verder.

Donateurs. Zeker zonder hoofdsponsor kunnen we giften goed gebruiken. De Club van Honderd is een laagdrempelige manier om het toernooi te steunen. Je kan discreet schenken of een door jou te bepalen organisatie / goed doel in de spotlights zetten. Mochten we onverwacht geld over hebben, dan komt dat gewoon weer bij je terug.

Hulp bij de organisatie. Heel concreet zoeken we in elk geval iemand voor de inschrijvingen. Hierbij verwerk je inschrijvingen en mutaties, met een piek vlak voor het toernooi. Verder zijn er voor en tijdens het toernooi altijd veel klussen waarvoor we extra handjes zoeken. Organiseren en meespelen hoeft elkaar niet in de weg te staan.

Neem gerust contact op met Jan Jaap via oku@paulkeres.nl, 06 – 24 395 397.

Met vriendelijke groet,

Raymond de Rooij