Moira-Domtoren spelers schitteren in Delft

Kylian Bijvank tussen de winnaars

Kylian Bijvank tussen de winnaars

Wat goed is komt snel.  Zo ook onze jeugd die prima presteerde op het OGD Prinsenstad-toernooi in Delft. In de hoogste A-groep deed Joris Kokje mee. Hij weerde zich kranig tegen zeer sterke tegenstand.
Pakte zijn puntjes mee en haalde een goede TPR, ruim boven zijn eigen rating.
Kelvin Kanne deed iets soortgelijks. Hij was onderaan geplaats in de C-groep maar verraste velen (ons niet!) door in de bovenste helft van het deelnemersveld te eindigen. Kelvin speelt fris en met lef. Maar hij is ook in staat een zeeslang van meer dan honderd zetten te spelen en winnend af te sluiten. Daar gaat de komende tijd zich nog menig seniorlid de tanden op stuk  bijten.

De beste prestatie werd geleverd door Kylian Bijvank. Hij speelde een schitterend  toernooi  en won knap de D-groep. Op de foto zie je hem tussen de prijswinnaars; o.a.  grootmeesters Khenkin en Kravtsiv. Kylian lacht en denkt ongetwijfeld wat hij wel allemaal niet kan gaan kopen van zijn gewonnen prijzengeld.

Eerste teamspelers Daan Schönberger en Tom Rose speelden beiden in de B-groep. Ook zij haalden goeie scores. Het toernooi in Delft is de Moira-Domtoren spelers goed gezind. Alle redenen om volgend jaar met een nog grotere delegatie terug te keren.  Klik door voor alle uitslagen.