Hans Reiff onverwachts overleden

Voorzijde rouwkaart Hans Reiff met Hans wandelend door polderlandschap Moira-Domtoren is een trouw lid kwijtgeraakt. Dinsdag is Hans Reiff overleden na een hersenbloeding.

Hans was al dertig jaar lid van onze club. Hij stond bekend als een degelijke speler die graag zijn partij na afloop analyseerde. Jarenlang speelde hij in het eerste team en draaide hij mee in de top-vijf van de interne ranglijst. Later werd hij wat wisselvalliger maar enkele jaren geleden wist hij nog het clubkampioenschap te veroveren.

Behalve van schaken hield Hans ook van andere denksporten, zo bridgete hij graag en op een reis door Algerije nam hij het ooit met succes op tegen de beste dammer van de kasba van Algiers.

Hans groeide op in Utrecht en werd wis- en natuurkundige. Hij werkte lang bij het KNMI en stapte vervolgens over naar de beleidskant, bij het ministerie van OCW.

Ook na zijn pensionering een paar jaar geleden had Hans nog een actief leven. Hij is 69 jaar geworden.

Afscheidsbijeenkomst en rouwkaart

De afscheidsbijeenkomst was op maandag 3 februari om 13.00 uur in de Jacobikerk, Sint-Jacobsstraat 171, 3511 BP te Utrecht.

rouwkaart_hans_reiff_binnen

Binnenzijde van de rouwkaart voor Hans Reiff met Hans kijkend in polderlandschap; zie bovenaan in dit bericht voor de voorzijde van de rouwkaart


Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het bestuur (tel. 06–4494.2654).