7e ronde Moira-Domtoren Lentetoernooi 2021

Lentetoernooi 2021: Je kunt ook in de buitenlucht afspreken met je tegenstander om je partij te spelen, bijvoorbeeld in een park of op een andere plek waar picknicktafels staan (foto: Clara Pafort). Als de plannen doorgaan, kun je de laatste twee ronden je partij (vanaf 21 mei) ook op de club spelen!!!

Moira-Domtoren organiseert naast de clubavond online het Lentetoernooi 2021, een toernooi over 7 ronden. De inschrijving voor de laatste ronde is inmiddels gesloten. Mail voor info wedstr@moira-domtoren.nl Check hier de voorlopige deelnemerslijst. Nog niet meegedaan? Geen probleem, je kunt per ronde besluiten of je meedoet, dus iedereen is welkom!

Lentetoernooi 2021 (***):
– je kunt je aanmelden per ronde
– voor alle leden van Moira-Domtoren, inclusief jeugdspelers vanaf stap 3
– ook gastleden die alleen lid zijn van Moira-Domtoren Online zijn welkom
we houden rekening met speelsterkte bij de indeling
– je speelt één partij per twee weken
– dit kan zijn: online, bij iemand thuis, of in de buitenlucht (*)
– inschrijven voor ronde 2 kan tot 22 maart 20 uur via het inschrijfformulier
– check hier de deelnemerslijst
indeling ronde 2 volgt op dinsdag 23 maart; verzoek om het resultaat van de partij uiterlijk donderdag 1 april door te geven via het uitslagformulier
richttempo: fysiek 50 min + 10 sec (= 1 partij (**)) of online 2 x 25 min + 5 sec (2 partijen)
– in overleg met je tegenstander mag je een ander (sneller) speeltempo kiezen en/of meer partijen spelen (een miniblitzmatch over vier partijen mag bijvoorbeeld ook; als je alleen een analoge klok hebt, kun je 1 uur p.p.p.p. kiezen)

Verder:

– voor thuis- of buitenspelers: eventueel kun je een klok lenen bij de club; als dat zo is, laat het dan even weten via wedstr@moira-domtoren.nl
– er zijn diverse prijsjes te winnen, ook voor beste ratingprestaties en beste jeugdspelers en voor de beste gastspeler die lid is van Moira-Domtoren Online
– op het moment dat de club weer open kan, kun je je Lentepartij ook op de club spelen

(*) Een partij wordt “live” gespeeld als beide spelers dat willen, anders dus toch online.

(**) Als je één enkele partij speelt, wordt het resultaat voor de ranglijst “opgeblazen” tot 2-0, 1-1 of 0-2. Zo kunnen we bij twee gespeelde partijen de volledige uitslag bijhouden.

(***) De opzet van het Lentetoernooi van Moira-Domtoren is te vergelijken met de Huiskamercompetitie die Paul Keres de afgelopen winter is gestart en waar ook de nodige clubgenoten aan hebben deelgenomen.