1-3 juni: OKU

logo_OKUVan vrijdag 31 mei tot zondag 2 juni vindt het Open Kampioenschap van Utrecht (OKU) plaats. Met opnieuw ook een vierkampenvariant (1 dag = 1 partij), voor wie 6 schaakpartijen in 1 weekend wat veel van het goede is. Zie de toernooisite voor alle details. Locatie: Utrechts Stedelijk Gymnasium. Aanmelden kan via de link. Spelers van Moira-Domtoren die meedoen aan het toernooi: veel succes!

 

De organisatie is nog op zoek naar logeeradresjes voor GM’s en vrijwilligers:

  • Logeeradresjes voor buitenlandse GM’s: Het OKU trekt altijd grootmeesters van heinde en verre, dus als je ruimte hebt voor een logé… Luxe is niet nodig (mag wel), een matras, een douche en een kop koffie is doorgaans voldoende om een tevreden gast te hebben. Goed te combineren met zelf meespelen.
  • Hulp bij het opbouwen (vrijdagmiddag) en vooral afbreken (zondagmiddag) van de zaal is erg welkom! Vele handen maken licht werk.
  • Is een heel weekend teveel? We kunnen altijd invallers gebruiken. Je bepaalt zelf wanneer je beschikbaar bent en hebt doorgaans 50% kans op een partij.
  • En er zijn natuurlijk altijd hand- en spandiensten zoals partijen invoeren, uitslagen controleren, notatiebiljetten neerleggen en dergelijke.