Eerste kampioensteam bekend!

Kampioensbekers staan klaar

Kampioensbekers staan klaar

Alweer een week geleden is het eerste viertal, ruim voor de Pasen kampioen geworden van de viertallencompetitie SGS klasse 1B.  Op de foto staan de kampioensbekers alvast klaar, terwijl de kampioenswedstrijd nog in volle gang was. Volgend jaar hebben we dus een team in de kampioensklasse!

SAM_1368Het bijzondere van dit team is dat het geheel uit jeugdspelers bestaat. Qua rating waren ze vooraf gezien niet bepaald favoriet. Maar hun scores waren meteen indrukwekkend. Op het eind gingen alle senioren-tegenstanders met knikkende knieën achter de borden zitten om er vervolgens meestal heel snel van afgemept te worden. Welke matadors zitten er in dit team?

Onbetwiste topscorer is Daniël Gielen. Alle wedstrijden meegedaan en alles gewonnen; dat noem je een zekerheidje. Maar ook Lena de Kraker en Tim Schuttevaer lieten slechts éénmaal een halfje liggen. Zij speelden een wedstrijd minder, maar dan vielen andere sterke jeugdspelers als Hawkie Chang en Maarten Mellegers in. Simon Gielen maakt het viertal compleet. Het is typerend voor de gezelligheid en gretigheid van het team dat hij met zijn alleszins mooie plusscore regelmatig gedold werd. Maar hij tikte dan wel weer mooi het beslissende kampioenspunt binnen met een mooie aanvalspartij. Op de foto die gemaakt is tijdens de analyse achteraf kun je als je goed kijkt raden welke combinatie Simon uitvoerde.

Zoek de winnende zet

Zoek de winnende zet