E1 SGS-Kampioen!

E1Net als de vorige jaren is onze E1 zaterdag SGS-kampioen bij de E-teams geworden. Jochem, Thijs, Kylian en Coen wonnen alle wedstrijden en eindigden met drie matchpunten voorsprong op de nummer twee. Daarmee kwalificeerde het team zich voor het NK voor E-teams op 25 mei in Naaldwijk, waar onze club de landstitel verdedigt.

Drie E-teams
Moira-Domtoren bracht drie E-teams binnen de lijnen. Verschillende jeugdspelers waren verhinderd, anders hadden we zelfs vier of vijf teams gehad. De afgelopen maanden wisten veel nieuwe jeugdleden de weg naar ons clubgebouw te vinden. Er is dus niet alleen succes aan de top, maar ook in de breedte.

E2
Dat bleek afgelopen zaterdag dan ook. Behalve de kampioenen van de E1 scoorde ook de E2 goed. Afgezien van Frits bestond het team uit onervaren spelers, maar het scheelde slechts één matchpunt of het team had zich geplaatst voor het NK. Knap werk van Frits, Jacob, Merel en Sil!

E3
De E3 bestond ook bijna geheel uit spelers die hun eerste toernooi speelden. Vol enthousiasme trokken Ties, Olmer, Ynze en Joost ten strijde. Ze eindigden ze op een prima gedeelde zevende plaats, gelijk met DBC E1.

NK
De teams die zich hebben gekwalificeerd voor het NK zijn behalve onze E1: het fonkelnieuwe Magnus E1, Hoogland E1 en Leusden E1.