31 mei – 2 juni: 40e Open Kampioenschap van Utrecht

40e OKU 2013Binnenkort organiseert SV Paul Keres voor de 40e (!) keer het Open Kampioenschap van Utrecht. De organisatie nodigt alle leden van Moira-Domtoren van harte uit om deze jubileumeditie mee te maken.

Het OKU staat open voor alle niveaus: er is een groep voor 1600 en lager (erg geschikt voor jeugdspelers en gevorderde beginners), een groep voor 1500 tot 1900 (voor de gemiddelde clubspeler), en een groep voor 1800 en hoger (voor de clubspeler met ambitie). In die laatste groep zijn inmiddels diverse grootmeesters ingeschreven, waaronder Dimitri Reinderman, Zhaoqin Peng en levende legende Ulf Andersson.

Nieuwe speellocatie!
Het toernooi wordt dit keer gehouden bij korfbalclub OVVO/De Kroon, op de grens van Utrecht en Maarssen. Deze kersverse promovendus naar de Korfbal League heeft aangekondigd grote plannen te hebben als het om de catering gaat. De speellocatie is goed bereikbaar met auto (gratis parkeren!), OV en fiets. Er zijn diverse overnachtingsmogelijkheden in de nabije omgeving.

Aanmelden?!
Inschrijven kan via oku2013@paulkeres.nl. Neem voor vragen gerust contact met de organisatie op! Alle details vind je op www.paulkeres.nl/oku2013.

Meedoen als invaller?
Is een heel weekend schaken wat veel? We zijn altijd op zoek naar invallers om een oneven aantal spelers even te maken. Je doet ons er een groot plezier mee, en zelf kan je een partij spelen zonder dat het iets kost. Hiervoor kan je bij hetzelfde adres terecht.

Logeerkamer over?
De deelnemende GM’s worden altijd ondergebracht in de directe omgeving. Woon je in of om Utrecht en vind je het leuk om een (groot)meester op de logeerkamer te hebben? Meld je dan bij de organisatie via voorzitter@paulkeres.nl.