Steun het OKU, word lid van de Club van Honderd!

logo_OKUSV Paul Keres organiseert al 41 jaar het Open Kampioenschap van Utrecht (OKU). Dit is een van de oudste en meest aansprekende weekendtoernooien van Nederland, met winnaars als Erwin l’Ami, Dimitri Reinderman en Vladimir Epishin op de beker. Jaarlijks doen ruim 150 spelers van alle niveaus mee en volgt een veelvoud de partijen in de zaal of via de toernooisite. Sinds vorig jaar spelen we in de zaal van OVVO/De Kroon, op de grens van Utrecht en Maarssen. Het OKU 2014 vindt plaats van 30 mei t/m 1 juni. Zie www.paulkeres.nl/oku2013 voor de editie van vorig jaar.

Zo’n evenement kan niet zonder sponsoring, wat in het huidige tijdsgewricht lastig is. Alle ruimte dus voor particulieren, organisaties en bedrijven om het OKU te steunen! In ruil daarvoor zorgen wij voor veel publiciteit, en die belofte maken we ook waar: elk jaar staan we uitgebreid in het AD/UN, op Teletekst en uiteraard op internet. Afhankelijk van uw bijdrage en behoefte brengen wij uw organisatie onder de aandacht. Het is ook mogelijk om ons in stilte te steunen. Belangstelling? Neem dan contact op met toernooidirecteur Jan Jaap Janse via voorzitter@paulkeres.nl of 06 – 24 395 397.

Er zijn drie mogelijkheden:

  • lid worden van de Club van Honderd. De meest laagdrempelige manier: maak jaarlijks € 100,– over en in ruil daarvoor maken we indien gewenst reclame: u komt op het sponsorbord in de zaal, krijgt een vaste plek in het clubblad en op de toernooiwebsite. Zoals gezegd kunt u ook anoniem sponsoren of reclame laten maken voor een organisatie die u een warm hart toedraagt.
  • het subsponsorschap, vanaf € 250,–. Dit is een heel geschikte mogelijkheid voor kleinere organisaties, vaak met een regionale binding. Ook hier krijgt u een mooie plek in onze media, maar dan een stuk prominenter: meerdere vermeldingen op de toernooiwebsite, in het rondebulletin, op de shirts van de organisatie, etc. Ook kunt u een rol vervullen bij de start van een ronde of bij de prijsuitreiking. Kortom: fraaie publiciteit voor een zachte prijs.
  • het hoofdsponsorschap, vanaf € 1.000,–. Als u hoofdsponsor van het OKU wordt, dan is het echt uw toernooi. Uiteraard geldt al het bovenstaande, maar u hebt ook de meest prominente plek in al onze uitingen en dat pakket snijden we op maat. Mogelijkheden zijn een hoofdrol bij de opening of de prijsuitreiking, vermelding op de pagina met liveborden, een interview op de toernooisite, een vlag of poster in de toernooizaal, et cetera. Ook organiseren we graag een evenement voor uw relaties.

Interesse? Neem dan contact op met toernooidirecteur Jan Jaap Janse via voorzitter@paulkeres.nl of 06 – 24 395 397. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden om niet alleen een prachtig toernooi te ondersteunen, maar ook uw organisatie op een positieve, effectieve en heel betaalbare wijze in de publiciteit te krijgen.