OKU 27 t/m 29 mei

logo_OKUIn het Hemelvaartweekend van 27 t/m 29 mei organiseert SV Paul Keres het Open Kampioenschap van Utrecht (OKU). Dit weekendtoernooi is geschikt voor alle speelsterkten en biedt je de mogelijkheid om 4, 5 of 6 interessante partijen te spelen. In tegenstelling tot eerdere jaren wordt alleen overdag gespeeld: een ochtendpartij, gevolgd door een partij in de middag.

Het toernooi vindt plaats in het Life Gebouw in Papendorp. Er zijn drie groepen: A (>1800), B (1500-1900) en C (<1600). In elke groep zijn diverse prijzen te winnen. Het OKU wordt gecombineerd is met het SGS-kampioenschap, waardoor regionale spelers extra kans maken op een prijs. Het is mogelijk om 1 of 2 byes op te nemen in ronde 1 t/m 4. Alle informatie vind je op http://www.paulkeres.nl/oku, waar je ook in kunt schrijven.

Mocht je een heel weekend te veel vinden, dan is het ook mogelijk om als invaller te fungeren: je speelt dan als de groep oneven is. Een leuke manier om een partij te spelen die voor de KNSB-rating meetelt zonder verdere verplichtingen. Ook zijn we altijd op zoek naar vrijwilligers om partijen in te voeren, buitenlandse topspelers te huisvesten of andere hand- en spandiensten te verrichten.