Speelavond en speellocatie

impressie clubavondSchaakclub Moira-Domtoren speelt elke vrijdagavond.

Jeugd: 18.15 uur tot 20.00 uur
Senioren: vanaf 19.45 uur

Wedstrijdleiding:

T wedstrijdleiding: 06 – 45041878
E wedstrijdleiding: wedstr[at]moira-domtoren.nl

Locatie (clubgebouw):

Rode Kruisgebouw Utrecht
Koningsweg 2
3582 GE Utrecht
T: 030 – 252 1244

foto van de hoek van het Rode Kruisgebouw met de ingang en de zijmuur van 'Books 4 Life'

Zet je fiets neer, ga door de rode deur van het Rode Kruis en speel een potje schaak bij Moira-Domtoren

De ingang van het clubgebouw is helemaal links, vlakbij het Oosterspoorbaanpark.

Routes:
Plan je fietsroute naar ons clubgebouw met de Fietsersbond Routeplanner.

Of bekijk het Rode Kruisgebouw via Google Maps.

Het Rode Kruisgebouw is op loopafstand (<1 km) van tram- en treinstation Vaartsche Rijn, waar zowel veel stoptreinen als de sneltrams van de Uithoflijn stoppen. Daar zijn ook OV-fietsen te huur. De makkelijkste loop- en fietsroute vanaf het station is om eerst langs het water in de richting van de binnenstad te gaan (Oosterkade) en dan bij het Ledig Erf de Gansstraat in. Iets korter is eerst een stukje langs de spoordijk te lopen (Pelikaanstraat) en dan linksaf bij bijv. de Albatrosstraat.

Met de bus is het Rode Kruisgebouw te bereiken met de lijnen 9, 29 en 41.
Uitstappen halte Ina Boudier-Bakkerlaan.
Kwam je vanuit het westen (bijvoorbeeld de binnenstad, het Centraal Station of Leidsche Rijn), dan moet je na het uitstappen zo’n twintig meter teruglopen; kom je van de andere kant (bijvoorbeeld Driebergen), dan moet je eerst de Rubenslaan oversteken. Ga vervolgens de Kranenburgerweg in en sla kort na de brug over de Kromme Rijn rechtsaf. Via het parkeerterrein kun je dan om het gebouw heenlopen naar de ingang van het clubgebouw.

Ook met de auto is het clubgebouw goed bereikbaar, het is een paar kilometer van de autoweg. Parkeren is gratis bij het gebouw, maar het aantal plaatsen is beperkt. Let op: een groot deel van het parkeerterrein is van een autoverhuurbedrijf (zie de borden van AutoRent Vitesse); wie daar parkeert, loopt kans op wegslepen. In de straten rondom is er betaald parkeren. Meestal is er voldoende plaats, alleen als FC Utrecht een thuiswedstrijd heeft, kan het vollopen.