Vrijdag 28 oktober snelschaakkampioenschap

LOGO MOIRAVrijdag 28 oktober organiseert Moira-Domtoren het jaarlijkse clubkampioenschap snelschaken. Iedereen is welkom, leden en niet-leden, jeugdspelers en ouders. Geen kosten, maar wel leuke prijsjes! Aanmelden kan via de mail [wedstr[@]moira-domtoren.nl], of op de avond zelf per sms op 06-19575054. Vriendelijk verzoek om uiterlijk 19.45 aanwezig te zijn. Het snelschaaktoernooi is ook een voorbereiding voor het snelschaken voor clubteams, dat dit jaar op 19 november zal plaatsvinden in Bunschoten-Spakenburg.

NB: speel je liever een gewone partij? Dat kan uiteraard, want er is ook gewoon een ronde in de interne.

Rapidtoernooi Rode Loper op 12 november

rapid16webOp zaterdag 12 november a.s. is het weer tijd voor het jaarlijkse rapidtoernooi van De Rode Loper. Een altijd gezellig en goed bezet toernooi met mooie prijzen, gratis bitterballen, muziek van De Rode Loper Top 100 en de toppartijen op liveborden. Met drie geldprijzen in elke groep en als extra fotoprijzen van de hand van schaker-fotograaf Fred Lucas. Meer info: www.ucsderodeloper.nl.

NB: Er is plaats voor maximaal 80 deelnemers. Meld je dus bijtijds aan (vorig jaar zat het toernooi ruim van tevoren al vol).

Workshops Yochanan Afek 2016-2017

Ook dit seizoen geeft Internationaal Meester Yochanan Afek weer een aantal trainingen/workshops op de vrijdagavond in het Rode Kruisgebouw aan de Koningsweg 2 in Utrecht. Het zullen ongetwijfeld weer leerzame en inspirerende workshops worden, in een goede sfeer. Net als voorgaande jaren zal er gelegenheid zijn om een eigen (geanalyseerde) partij te bespreken. Daarnaast zal voor deze reeks trainingen een thema worden gekozen, een soort rode draad waaraan we elke sessie aandacht besteden. Aanmelden kan bij door een mailtje te sturen naar afekchessutrecht@gmail.com.

1. vrijdag 11 november 2016
2. vrijdag 6 januari 2017
3. vrijdag 10 februari 2017
4. vrijdag 24 maart 2017
5. vrijdag 7 april 2017
Lees verder